POCKET ADVENTURE V... LA MÉS ZOMBIE! RUN FOR YOUR LIFE!

Comencem una nova pocket i a més a més també canviem els equips, bé, alguns components.

El nostre equip per aquesta nova pocket està format per: la Jana (jo), l'Ingrid, la Yijie, la Noha, en Marc, en Pau i l'Arashdeep. 

Amb aquesta nova pocket ens sumem a una de les curses més populars que hi ha el món. Es tracta d'una cursa d'obstacles de 5km amb particularitat: cada persona porta tres mocadors que una horda de zombis intentarà arrencar. Si ho aconsegueixen, el joc s'acaba per tu i formaràs part de la seva horda. En el cas que no ho facin podràs continuar la cursa amb un munt de sorpreses: fang, rius, sanguinolents, boscos terrorífics...



Per aquesta pocket, hem de treballar en equip més que mai! I és per això que a classe ens prepararem el millor que puguem per anar a la "Run for your life". Cada membre de l'equip portarà tres mocadors penjats, que caldrà que estiguin identificats amb alguna insígna d'equip i per descomptat tots hauran de ser iguals. Només hi haurà un membre que no necessitarà mocador perquè s'haurà convertit en zombi per formar part de l'horda i ajudar al seu equip d'una altra manera.

Un cop et robin els tres mocadors formaràs part de l'horda, per tant, caldrà vestir-se i maquillar-se ràpid per formar part del nou grup!

L'objectiu de l'horda és robar el màxim de mocadors possibles per tal que l'hora de zombis creixi i no quedi ningú viu! Hem de procurar deixar el nostre equip pel final, ja que és la manera que els puguem ajudar a guanyar!

I per últim, l'objectiu dels vius, que és aconseguir tots els tòtems sense morir a l'intent!


Aquesta cursa la farem entre el Parc de Sant Salvador i el Balneari. Tindrà una distància de 4km.

Comentaris