FINALITZEM POCKET 4: BICICLETADA ALS ESTANYS DE SILS

Finalment ha arribat el dia. Avui, 17 d'abril ens toca pedalar uns 30 km.
El primer que hem fet en arribar a l'escola ha sigut acabar de revisar (perquè ja havia d'estar revisada) que tot estigues correcte en la nostra bici per no quedar-nos tirats pel camí. 

Després d'esmorzar per agafar forces, ens hem posat en marxa. Hi ha hagut algunes pujades, però tots hem pogut seguir bé. 

Un cop allà, ja era hora de dinar, així que hem reposat una mica mentre dinàvem. Un cop tothom ha acabat, els professors ens han donat una hora per dur a terme una activitat de plàstica. Aquesta anava relacionada amb la fotografia, ja que havíem de fotografiar plantes i animals (si en trobàvem) de l'entorn de l'estany per llavors escollir-ne tres i fer una sèrie fotogràfica. 

Vam anar totes juntes (només hi vam anar l'Ingrid, la Yijie, i jo la Jana) a fer la volta i les fotografies, i vam tenir la sort de poder veure tres tortugues i un ocell que no vam poder identificar. Malauradament, no hi vam poder fer cap foto a cap d'aquests dos animals, perquè van fugir (un volant i l'altre nedant). 

Un cop es va acabar l'hora per fer les fotos, vam tornar a on havíem acordat amb els professors i de seguida ens vam posar a pedalar camí a l'escola.
Vam arribar força esgotades, però ens ho vam passar molt i molt bé!


Aquí us deixem algunes de les fotos que vam fer:
   

     
                                                               








Estany de Sils





Comentaris