EVP 10. ZOMBI DESING!

Continuem treballant amb la preparació d'aquesta Pocket tan especial! És per això que per aquesta activitat utilitzarem una pissarra de suro.


ACTIVITAT 1: Moodboard

Per començar a realitzar el vestuari i el maquillatge és important crear un moodboard, que dit en català seria un mur d'inspiració.

És una eina que ens ajuda a tenir les idees clares per avançar més fàcilment en l'elaboració d'un projecte. Aquesta eina ve a ser un prototip del que podria ser el nostre projecte i és una molt bona forma de filtrar les nostres idees. A més de tot això, també ens permet desenvolupar la nostra creativitat al voltant d'un tema gràcies al qual arriba la nostra inspiració.




En el nostre moodboard hi treballarem les diferents idees que tenim com a equip pel nostre vestuari. Per ajudar-nos una mica, primer investigarem una mica sobre les diferents parts que té un moodboard i els passos a seguir:
  • Paraules clau i títol: Les paraules clau han de transmetre allò que és el projecte i n'hi ha d'haver com a màxim 5, i no es poden repetir. També cal escriure-hi un títol.

  • Recollir imatges: S'hi ha de recollir imatges, retalls de roba, objectes, materials... tot allò que ens emociona i ajuda a transmetre el que desitgem plasmar en el nostre moodboard. Un cop decidim muntar-lo, cal filtrar-hi idees, imatges, colors i no oblidar-nos de jugar amb els espais!

  • Escollir un suport: Segons els elements recollits, els colors, materials... triarem un suport o altre. Aquest podria ser un suro, una cartolina, una roba... En el nostre cas, hem decidit que ho farem sobre una pissarra de suro.

  • Filtrar i escollir: És important anar filtrant abans de fixar els elements sobre el suport. És vital jugar amb els espais deixant respirar els elements deixant una mica d'espai buit, no s'ha d'emplenar mai del tot!

  • Un clic: Un cop acabat, no costa res de fer-hi una foto, ja que a més és important tenir-lo sempre a mà per a quan hem de prendre decisions en el projecte.


ACTIVITAT 2: Vestuari Zombi
A partir del moodboard, hem de fer un disseny i l'elaboració del nostre vestuari. Hem de pensar també un nom d'equip, que des del principi ja sabíem que érem "Els Griddis". En el nostre vestuari també hi hem d'incloure el disseny dels mocadors.




ACTIVITAT 3: Glow up zombie
Ara ja per acabar el disseny, toca dissenyar el nostre glow up! Igual que hem fet amb el vestuari, cal pensar el maquillatge del zombi que serà el més treballat, però també un altre més senzill per a la resta de l'equip per a quan siguem "mossegats" i ens convertim en zombis!

El disseny del nostre maquillatge també estarà inclòs dins el moodboard.
















Comentaris