4ta POCKET: LA MÉS SALVATGE

Aquesta 4ta pocket, serà diferent de les altres, principalment perquè no farem una ruta a peu, sinó que farem servir la bicicleta que ens servirà per recuperar-nos de la Pocket anterior i descobrir el nostre entorn; un aiguamoll que combina ambients forestals amb plantacions de pollancres i prats d'alls i herbassars, i que també acull unes espècies d'animals molt interessants.

Sí, estem parlant de l'estany de Sils, on, per arribar-hi caldrà posar en condicions la nostra bicicleta i també preparar-nos per pedalar, ja que recorrerem un total de 30 km! La bicicleta és un esport que requereix un esforç molt individual, però l'equip és essencial per participar en qualsevol tipus de cursa de ciclisme. És per això que haurem de coordinar-nos amb l'equip per poder arribar junts al destí final!

Com hem explicat abans, ens hem de preparar molt bé, i per fer-ho haurem de prendre la mecànica bàsica de la bicicleta, preparar-nos físicament i treballar les tècniques per fer un bon reportatge de l'experiència.

En aquesta pocket, tornem a recuperar els punts, així que tot l'equip ha de treballar colze a colze per poder-los obtenir, ja que en cas contrari ens poden penalitzar!


DATA DE LA RUTA: 17 d'abril del 2023


Comentaris