FINALITZEM POCKET 2: CURSA D'ORIENTACIÓ

Bé, doncs avui, dia 9 de decembre, donem per acabada la segona pocket. Aquesta ha estat molt més ràpida que l'altre, però no menys divertida.

Com ja hem explicat anteriorment, aquesta pocket va relacionada amb l'orientació, i hem anat realitzant diferents activitats per finalment portar a terme la cursa d'orientació que hem fet avui!

Doncs aquesta cursa, l'hem començat al parc de St. Salvador. Un cop hem arribat totes dues classes allà, ens han explicat una mica com aniria la cursa i ens han repartit a cada grup un mapa i una targeta de control per anar-hi grapant les diferents fites.

Cada grup ha començat per una fita diferent, però un cop feta la primera, podíem anar per l'ordre que volguéssim, i nosaltres hem decidit fer-la segons si estava més a prop o més lluny.


La nostra primera fita ha estat la número set, on ens hem estat més de 10 minuts buscant-la, ja que hi ha hagut un petit problema. Hem seguit, buscant les altres, però tot i intentar anar junts tots els integrants del grup, no hem pogut i finalment hem acabat sent tres els que buscàvem.

Ens ho hem combinat força bé, sobretot amb les dues últimes fites, on anàvem més o menys iguals que un altre grup, però en Pau s'ha posat a córrer com una bala, mentre jo i en Marc anàvem tirant per esperar que baixes, ja que aquesta fita estava una mica enlairada.

Un cop en Pau ha estat a baix amb la fita marcada, m'ha passat el mapa i la targeta de control perquè anés tirant jo a per l'última fita, ja que ell estava cansadíssim i a més ens hi jugàvem la nostra posició de grup. He corregut una bona estona, i quan per fi he trobat la fita i l'he marcada, he vist que tenia un grup just al davant que l'acabava de fer i que ja anava tirant cap al punt d'arribada.

M'he posat a córrer de nou tot el que he pogut, fins que a mig camí m'he tornat a trobar amb en Marc i en Pau. He passat el mapa i la targeta de control a en Pau, i ell s'ha posat a córrer, fins que també s'ha cansat i li ha passat tot a en Marc, que ha continuat avançant fins que finalment hem arribat tot junts al punt d'arribada, on la Meri i l'Imma ens han apuntat el temps d'arribada i la posició.

Gràcies a aquesta correguda final, hem pogut quedar segons i no tercers, ja que hem anat molt junts amb el tercer grup.


Creiem que hem donat el màxim de nosaltres en aquesta cursa i que hem obtingut un molt bon resultat treballant junts!





Comentaris