EF 2. ENTRENEM LA RESISTÈNCIA

Seguim millorant la nostra resistència per poder donar el màxim de nosaltres el dia de la cursa. Hi ha molts mètodes per treballar la resistència, i avui toca l'entrenament en sèries.  Consisteix en realitzar un esforç durant un temps determinat, però a diferència de la carrera contínua, tenim un temps de descans entremig. L'exemple que hem practicat nosaltres has sigut 5 sèries de 2 minuts amb un descans de 30 segons. Com que tenim temps de descans, vol dir que durant el temps de córrer ho hem de fer d'una manera més intensa perquè després aquests 30 segons ens serveixin per poder-nos recuperar.



Un cop feta l'activitat, hem extret una conclusió com a grup on tots hem concordat, i es que, ens ha cansat més córrer aquests 10 minuts, tot i tenir descansos que no pas els 20 minuts de carrera contínua que vam fer l'altre dia. 


Quan hem acabat l'entrenament en sèries, també l'hem continuat practicant d'una altra manera més divertida; fent relleus! No hem pogut guanyar, però hem fet tot el que hem pogut, per tant, estem satisfets.




Comentaris